KrasnoBAR – Dagskift

Fotballpubben er det stedet fotballfans samles for å utveksle nyheter om siste kamp og ellers alt som angår spillet og laget. Her drikker man, diskuterer, synger høylydte sanger og danser av pur glede…
Under Barents Spektakel 2018 inviteres alle til KrasnoBar, et sted for hete debatter i sommerlige omgivelser, laget av kunstnergruppen ZIP fra Krasnodar i Sør-Russland. Stedets emblem, the REINBULL, er en hybrid av en nordlig rein fra Sør-Varanger og en sørlig okse fra Krasnodar.

Hvis du fortsatt er i fyr og flamme når festivaldagen er på hell, bli med hit, velg en fan-sone, spill fotball på et bord som er stort nok til 16, eller dans til en av konsertene på scenen; «Springbrett fra et rødt kort», signert kunstnergruppen ZIP.

Hvis det å være tilskuer er mere deg, kan du velge deg et stemningsarmband for å vise de andre hva du føler, du kan satse på en venn i et veddemål eller bare gjemme deg fra helsprø fans i den hemmelige «Golden Gates» salongen, laget av kunstneren Daria Orlova fra Murmansk.
Salongen er viet til fotballens kvinner og til den norske fotballens mor, Ellen Wille, som i 1986 var den første til å anklage FIFA for å overse kvinnefotballen siden de ikke arrangerte noen fotballmesterskap for kvinner.

Kunstnergruppen Eredovoe Udozhestvo, vil gjennom eksperimentelt teater, skape liv i baren med en serie performancer, konserter, konkurranser fra et utopisk minne om det forrige århundre, i tillegg til dopingtester for ytelsesfremmende stoffer. Disse stoffene er forbudt innen idrett, mens det oppfattes som om de blir utskrevet på blåresept til kunstnere. I virkeligheten brukes dopingmidler stadig mer blant profesjonelle idrettsutøvere for at de skal vinne og oppnå stjernestatus både på og utenfor sportsarenaen, mens edruelige kunstnere utmattes av selv utnyttelse.

Artists:
ZIP group: Stepan Subbotin, Vasily Subbotin, Evgeny Rimkevich (Krasnodar)
Daria Orlova (Murmansk)
Eredovoe Udozhestvo: Roman Osminkin, Anastasia Vepreva, Anton Komandirov, Marina Shamova (Saint Petersburg)

Curator:
Maria Kotlyachkova

torsdag 22/02/18 fredag 23/02/18 lørdag 24/02/18

17:00 - 18:00
(14:00 - 16:00 lør)

Send this to a friend