Dobbeltkonsert: Datarock (NO) // Tequilajazzz (RU)

Datarock (NO)

Festløvene Datarock tar med seg sin ikoniske joggedress og et høyt energinivå tilbake til Kirkenes for Barents Spektakel 2018!

Under Barents Spektakel 2011 blåste Datarock nesten av taket på Fjellhallen i Kirkenes- en hall som er ment å tåle en atombombe, men som knapt overlevde den eksplosive konsertfremførelsen fra et av Norges mest populære band de siste tiårene.

Til Barents Spektakel 2018 tar igjen Datarock med seg partystemning og joggedress, men denne gangen til Samfundshuset. De hedrer festivalens fotballtema elegant ved fremførelse av deres største hits, FA FA FA, True Stories og Give it Up, som også var temasanger til det globale hitspillet FIFA i 2008, 09 og 10! Kom og bli med på et heidundrende party du sent vil glemme!

«Fa-Fa-Fa»), FIFA 2009 («True Stories») and FIFA 2010 («Give it Up»). What could be better that a flat-out party in red jumpsuits and a night you soon won’t forget!

Tequilajazzz (RU)

En stående autoritet innen russisk alternativ musikk og levende legende. Opp igjennom tiden har Tequilajazzz inspirert musikere, diktere, til og med forfattere mens de hele veien har fortsatt å være tro mot seg selv.

Til tross for et stadig skifte i stil og utvikling av sin musikalske signatur, bevarer bandet sitt eget livssyn og forståelse av menneskets plass i verden; en forening av det uforenlige og en utfordring av stilistiske grenser ved å leke med genrer, klang og epoker.

I dag er Tequilajazzs ”sound” freskere enn på lenge med sin fornyede line-up og et mektig repertoaret som er både gjenkjennelig og uforutsigbart

lørdag 24/02/18

21:00
395 NOK

Send this to a friend