Transborder Cafe: Hot Seat with Arne Scheie

Tør du å ta plass i et Hot Seat ved siden av NRK-veteranen Arne Scheie og utfordre en av landets fremste fotballkjennere på duell i fotball fakta?

Vi inviterer 5-6 fotballkjennere til å melde seg på «Fotball fakta», hvor Norges fremste fotballconnoisseur stiller som opponent. Her kan alle sanne fotballgale få bryne seg mot en likesinnet som har årevis av oppsamlet fotballkunnskap fra NRKs kommentatorboks bak seg. Her kan man for én gangs skyld få god bruk for alt som er lagret i hjerne og hjertet av mer eller mindre livsviktige fakta om scoringer, tabeller, spillerkjøp, resultater, årstall og navn på trenere og dommere. Hvem kan mest om fotball? Hvor mye unyttig informasjon om fotball kan lagres i hodet, om du bare er interessert nok? Hot Seat er en lek som viser hvor mye fotball faktisk betyr for veldig mange mennesker, og hvor mye kunnskap (og lidenskap) folk i mange land går rundt med til daglig.

Duell sekundant – Knut Erik Sundquist (Harstad)


I forkant av fotballduellen ser vi på den regionale fotballhistorien og dagsaktuelle idretts suksesshistorier som samarbeidet mellom jentefotballagene fra Finnmark og Kola halvøya, osv. I regi av Barentssekretariatet.

Debate panel:
Roger Finjord, Finnmark Football Association,
Signe Marie Fidje Store, wrestler from Tana who participated in the 2016 Rio Olympic Games,
Evgeny Goman, Murmansk, and others.
Moderator: Martin Lerberg Fossum.

fredag 23/02/18

18:00 - 20:00
150 NOK

Send this to a friend